štvrtok 21. apríla 2016


         Záhradný Design



Ahojte. Dnes vám napíšem o niečom novom o čom som ešte nepísala. Začala sa jar a s ňou pribúdajú aj krásne slnečné dni, ktoré lákajú nesedieť len tak doma, ale vybrať sa niekde von. Ja milujem víkendy na chate, pretože tam máme aj krásnu záhradu. Stále však ešte máme čo upravovať, preto často surfujem po internete a hľadám inšpiráciu. Je naozaj úžasné, čo všetko sa dá v záhrade vykúzliť. Časy, kedy boli záhrady iba úžitkové a využívali sa len na pestovanie zeleniny a ovocia sú dávno preč. Dnes sa v záhrade vytvárajú nielen miesta, kde sa dá vypestovať niečo do kuchyne - môžu to byť trebárs vyvýšené záhony  ktoré vyzerajú veľmi pekne - ale aj krásne zákutia na oddych a relax. To ako bude vyzerať vaša záhrada záleží len od vás. Niekedy vám v tom samozrejme môže pomôcť aj záhradný architekt, ktorý pozná najnovšie trendy a dokáže všetko naozaj dokonale zladiť. Vytvoriť naozaj krásnu záhradu je dosť ťažké. Nestačí len vysadiť krásne kvety a stromy - musíte mať aj veľkú predstavivosť, cit pre kombináciu farieb, materiálov a samozrejme nesmiete zabudnúť aj na funkčnosť priestoru. Farby v záhrade sú dnes naozaj trendy, nieje však nutné použiť príliš veľa farieb, efektnejšie je ak ich použijete menej no vo viacerých odtieňoch. Materiálov ktoré sa dnes využívajú v záhrade je naozaj veľa a stále ich pribúda. Môže to byť drevo, kameň, kov alebo aj plasty.  Aby ste mali všetko naozaj po ruke môžte si v záhrade postaviť montovaný domček na náradie, ktorý dnes ničím nepripomína tie staré. Ich dizajn je dnes naozaj krásny. Ako sa prechádzam po dedine, tak si všímam kto má akú záhradu. Každý druhý dom má na záhrade nejaký domček a sú to naozaj prekrásne záhradné domčeky. Niekedy to vyzerá, akoby mali na záhrade ešte jednu malá chatku.  A ak si takýto záhradný domček chcete zadovážiť,   mám tu pre Vás zopár rád.
- Ako si vybrať rozmery  domčeka na náradie? Rozmery sa vyberajú podľa toho koľko náradia potrebujete uskladniť. Nezabudnite  však, že Vám náradie môže časom aj pribudnúť čo znamená, že je potrebné, aby bol o niečo väčší. Samozrejme to netreba preháňať,  aby vám nakoniec nezabral polovicu pozemku alebo trávnika.Pri väčšom pozemku je možné vyberať veľkoryso ale dávajte si pozor, aby to bol stále chutný domček a nestal sa z neho domisko. 



3 dôvody prečo si vybrať/kúpiť záhradný domček: 


1. Nakoľko sa dnes v záhrade používa naozaj pekný záhradný nábytok a aby vám dlho vydržal je dobre ho kde v zime uskladniť - nemusíte si ním zapratať dom.
.
2. Mate si kde uložiť náradie do záhrady.

      3.  Nezaberie veľa miesta na záhrade, a vyzerá fakt štýlovo.

Keďže moji rodičia si hľadajú nejaký záhradný domček, prešla som si pár stránok a hľadala samozrejme za najlepšiu cenu a hlavne aby bol kvalitný. Našla som jednu stránku, ktorá sa mi zdala asi najlepšia (domčekynakľúč.sk). Chcem Vám niečo o nej povedať a podeliť sa o ňu. 
Táto stránka ma napísané aj výhody tak Vám  sem napíšem tie, ktoré ma oslovili.

Záhradný domček najvyššej kvality 


1.Bezúdržbový - nevyžaduje náter ani po rokoch používania
2.Extrémne stabilný - už desaťročia sa osvedčuje pri extrémnych poveternostných            podmienkach

3.Záhradný domček už s hotovou omietkou - na nerozoznanie od murovaného
4.Jednoduchá, rýchla a čistá montáž

Pár základných otázok: 
1. Čo všetko zahŕňa cena záhradného domčeka.
V cene záhradného domčeka je zahrnutá doprava.

V cene záhradného domčeka nie je zahrnutá montáž a voliteľné príslušenstvo.


2. Aká je dodacia doba záhradného domčeka? 
Záhradné domčeky sú vyrábané individuálne - kto aký chce. Preto je dodacia lehota 4 - 7 týždňov, v závislosti od termínu objednávky.

3.Z akého materiálu je domček vyrobený? 
-Základ týchto stavieb tvorí pozinkovaný oceľový profil. na ktorom je impregnovaná omietka s dlhou životnosťou. Vďaka tejto technológií domčeky vyzerajú ako murované. Profilované kovové steny poskytujú estetický vzhľad. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára